Algemene Voorwaarden Bulushop.nl
2015

1. Begrippen en toepasselijkheid
- Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten gesloten met gebruikmaking van de website www.bulubrands.nl/shop (www.bulushop.nl) zijn deze algemene voorwaarden van toepassing.
- Het accepteren van een aanbieding dan wel het doen van een bestelling houdt in dat je de toepasselijkheid van deze voorwaarden aanvaardt.

2. Aanbiedingen en overeenkomsten
- Alle aanbiedingen van Bulushop.nl zijn vrijblijvend en Bulushop.nl behoudt zich uitdrukkelijk het recht om de prijzen te wijzigen, in het bijzonder wanneer dat op grond van (wettelijke) voorschriften noodzakelijk is.
- Een overeenkomst komt tot slechts stand na acceptatie van de bestelling van een klant door Bulushop.nl. Bulushop.nl is gerechtigd bestellingen te weigeren dan wel aanvullende informatie op te vragen. Indien een bestelling niet wordt geaccepteerd, wordt dit onder vermelding van de reden aan de klant medegedeeld.

3. Prijzen en betalingen
- De vermelde prijzen voor de aangeboden producten en diensten zijn in euro’s inclusief BTW.
- Bulushop.nl kan niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die evident onjuist zijn, bijvoorbeeld als gevolg van kennelijke invoer, zet- of drukfouten. Aan onrechtmatige prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend.
- Verzendkosten bij orders boven €75,- zijn gratis. Voor orders onder €75,- wordt voor verzending binnen Nederland €5,- in rekening gebracht. Voor zendingen naar andere landen dan Nederland is de bijdrage van de verzendkosten afhankelijk van het desbetreffende land, deze verzendkosten zijn niet gratis. Zodra we je pakketje hebben verzonden, ontvang je een e-mail met een track & trace code. Daarmee kan je zien wanneer het pakketje wordt geleverd.
- Na een bestelling ontvang je direct een bevestiging per e-mail met daarin de totale kosten, inclusief verzendkosten, vermeld. Betaling kan geschieden door middel van iDeal. Voor deze online betalingen worden géén extra kosten berekend.

4. Artikelen
- De artikelen op Bulushop.nl zijn nieuw.
- De gebruikte afbeeldingen zijn ter illustratie. De kleur van de geleverde artikelen zou wat kunnen afwijken.
- We doen ons best om de website zo up to date mogelijk te houden, echter kan het voorkomen dat er onverhoopt een product niet meer leverbaar is. In dit geval nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op en ontvang je het geld retour op je rekening.

5. Levering
- Bulushop.nl streeft ernaar om bestellingen binnen 1-3 werkdagen na ontvangst van de betaling te verzenden. Echter hier is Bulushop.nl niet tot verplicht.
- De uiterste verzendtermijn is 7 dagen na ontvangst van de betaling, behalve voor zover vertraging niet aan Bulushop.nl kan worden toegerekend.
- Indien de bezorging vertraging ondervindt, of indien een bestelling slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt de klant hiervan uiterlijk 7 dagen nadat de bestelling is geplaatst, bericht.
- Adressering gaat op basis van de door de klant ingevoerde gegevens. Controleer dus goed de ingevoerde gegevens. Indien de door jou ingevoerde gegevens niet juist zijn is Bulushop.nl niet aansprakelijk voor verkeerd bezorgde bestellingen.
- Bulushop.nl is niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte brievenbuspost.
- Levering in gedeelten is toegestaan.

6. Retourzendingen
- Mocht het bestelde artikel niet aan je verwachtingen voldoen, dan kun je binnen 7 dagen na ontvangst van de bestelling je bestelling ruilen of retourneren. Het reeds betaalde bedrag zal binnen 14 dagen nadat de bestelling retour ontvangen is aan je worden teruggestort. Deze garantie vervalt wanneer:
- Het product gebruikssporen bevat
- Je zelf hebt getracht een gebrek te herstellen

- Indien je een product om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, heb je het recht het product te retourneren. Wij dienen binnen 7 dagen na ontvangst een bericht hierover te ontvangen en het product retour te ontvangen. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien de verpakking van het product onbeschadigd is en het product niet gedragen en/of gewassen is. De kosten van retour zenden zijn voor je eigen rekening.
- Indien je onverhoopt een verkeerd product ontvangen hebt, dien je vooraf contact met ons op te nemen alvorens het retour te zenden. De kosten van het retour zenden kunnen wij achteraf niet meer verrekenen.

7. Aansprakelijkheid
- Bulushop.nl is niet aansprakelijk, indien een gebrek of schade aan de bestelling ontstaat, als gevolg van oneigenlijk gebruik.
- Bulushop.nl is niet aansprakelijk, indien het aangegeven wasvoorschrift niet wordt nageleefd.
- Sieraden zijn niet geschikt voor kinderen onder 6 jaar, gebruik geheel op eigen risico.
- Bulushop.nl is nimmer verplicht tot betaling van enigerlei schadevergoeding aan de klant of andere, tenzij er sprake is van opzet of grove schuld aan de kant van Bulushop.nl. Indien Bulushop.nl om welke reden dan ook, verplicht is enige schade te vergoeden dan zal de schadevergoeding nooit hoger zijn dan een bedrag gelijk aan de factuurwaarde met betrekking tot het product of de dienst waardoor de schade is veroorzaakt.

8. Privacy
- Alle persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor afhandeling van de bestelling en zullen nimmer aan derden ter beschikking worden gesteld.

9. Algemeen
- Alle goederen blijven eigendom van Bulushop.nl tot volledige betaling heeft plaatsgevonden.

(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2015 - 2024 Life of BULU | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel